Här på Mattor.se erbjuder vi högkvalitativa designmattor av allra högsta kvalitet. Vi har ett brett utbud av olika mattyper och stilar. Vi jobbar med prestigefyllda varumärken och säkrar alltid att mattorna som levereras hem till dig är i utmärkt skick. Vi tror på valfriheten, och erbjuder därför våra mattor i många olika storlekar och färger. Allt för att du ska hitta det som passar just ditt hem perfekt. Ta en titt i vårt stora sortiment!

Oavsett om du letar efter en matta till vardagsrummet eller uteplatsen – vi har det du söker! Våra mattor finns i många olika material, vilket gör att du alltid kan hitta en matta som uppfyller dina behov. På Mattor.se kan du alltid räkna med att du får bra kvalitet till bra pris. Våra snabba leveranser innebär också att du inte behöver vänta längre än nödvändigt på att få hem dina varor.

På Mattor.se har vi ett brett sortiment mattor i många olika prisklasser. Våra mattor är omsorgsfullt utvalda på grund av deras höga kvalitet och stilsäkerhet. De varumärken vi arbetar med håller högsta kvalitet, allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt mattköp.

Är du en mattleverantör och önskar säljas på Mattor.se? Vi vill alltid utöka vårt sortiment med högkvalitativa mattor. Ta kontakt med oss via salj@mattor.se, så tar vi kontakt med dig snarast möjligt.

DUVI GROUP AB
Org. nr. 556850-8997
info@mattor.se
+46 40 622 94 85

Postadress:
Mattor.se c/o DUVI Group AB
Box 4507
203 20 Malmö

Besöksadress:
Norra Vallgatan 72
211 22 Malmö